Se incarca...

Despre noi

Stimati vizitatori,

Bine ati venit pe site-ul www.piesecamioane1.ro

Magazinul online piesecamioane1.ro reprezinta o platforma online de prezentare si punere in vanzare a pieselor auto pentru autoturisme, autocamioane, autoutilitare, conceputa din dorinta de a facilita clientilor nostri accesul la informatii si date relevante pentru identificarea reperelor de care sunteti interesati, precum si suportul tehnic prin intermediul echipei piesecamioane1.ro

Site-ul va este oferit de S.C. PROTRUCK LKW S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Fundeni, nr.163G, Romania. Navigarea online in paginile site-ului nostru implica acceptarea tuturor specificatiilor existente in sectiunea “Despre noi", fara nici o restrictie.

Utilizatorul site-ului piesecamioane1.ro este liber sa navigheze online in toate paginile site-ului, sa vizualizeze si sa selecteze spre comanda oricare din ofertele de larg interes prezentate, sistemul nostru de finalizare comanda permitand transmiterea comenzilor catre departamentul vanzari on-line.

S.C. PROTRUCK LKW  S.R.L. asigura accesul vizitatorului in paginile site-ului, dar nu confera acestuia dreptul de a modifica, partial sau integral, de a copia sau descarca, partial sau integral, continutul site-ului www.piesecamioane1.ro

Informatiile completate de dumneavoastra in sectiunea de plasare comenzi si/sau sectiunea de contact, sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, comunicari periodice transmise catre dumneavoastra. Informatiile de contact completate de dumneavoastra nu vor fi furnizate/vandute unei terte parti.

Societatea noastra nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi, programe sau aplicatii rau intentionate, care pot genera defectiuni sau alte pierderi. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a actualiza informatiile si ofertele mentionate in sectiunile site-ului, fara o notificare prealabila.

Website-ul piesecamioane1.ro administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

In dorinta de a va oferi doar servicii si informatii de calitate, periodic, putem utiliza datele dumneavoastra de contact pentru a va aduce la cunostinta ofertele speciale, promotiile si alte categorii de specificatii de larg interes.

Magazinul nostru online prezinta beneficiarului o serie de repere si piese auto, grupate pe categorii si sisteme auto, in scopul de a facilita accesul la informatii si specificatii tehnice absolut necesare atunci cand sunteti interesati de achizitionarea reperelor auto.

Reperele prezentate in paginile magazinului nostru online sunt insotite de descrieri si poze explicative insa, pentru orice alte informatii si lamuriri tehnice, va stam la dispozitie cu placere.

Termenul de “Oferta” semnifica totalitatea informatiilor regasite in sectiunile site-ului, atat pentru reperele apartinatoare sistemelor si subdiviiunilor auto cat si pentru sectiunea de accesorii auto.

Navigarea online in sectiunile website-ului piesecamioane1.ro nu implica introducerea sau furnizarea datelor personale si tocmai de aceea dorim sa va informam ca sub nici o forma datele dumneavoastra de contact nu vor fi transmise catre o terta parte.

Magazinul online piesecamioane1.ro poate contine informatii si legaturi externe catre alte website-uri din sectorul de piese auto si nu numai, in dorinta de a va furniza cat mai multe informatii utile pentru dumneavoastra. Nu ne facem raspunzatori de datele pe care dumneavoastra le puteti furniza in cadrul acelor site-uri chiar daca acelea sunt site-uri partenere.

Informatiile regasite in sectiunile site-ului nostrum pot fi actualizate in orice moment, cu specificatii si informatii cu caracter commercial in ceea ce priveste stocul reperelor prezentate, tarifele practicate, oferte si pachete promotionale oferite.

Echipa piesecamioane1.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu disponibilitate 24/24, in dorinta de a fi prompti si utili atat pentru beneficiarii portalului cat si pentru partenerii nostril traditionali.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare din momentul instiintarii primite.

Deoarece parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, precum si datorita faptului ca dorim sa va prezentam informatii actualizate in permanenta, pentru sugestii, recomandari si comunicare periodica, va rugam sa utilizati informatiile mentionate in sectiunea „CONTACT”.

Pe baza informatiile prezentate anterior, avem convingerea ca vom fi partenerii ideali pentru dumneavoastra in achizitionarea celor mai calitative repere, la preturi avantajoase!

Va multumim!

Echipa piesecamioane1.ro