Se incarca...

Informatii Comenzi

Stimati vizitatori,

In aceasta sectiune dorim sa va prezentam principalele aspecte privind procesul de comanda online in sectiunile magazinului nostru online. Folosind meniul din pagina principala puteti naviga in sectiunile de interes pentru dumneavoastra (piese auto autocamioane, piese auto microbuze, piese auto autoutilitare).

In momentul in care identificati o oferta care corespunde dorintelor dumneavoastra, va invitam sa apasati pe url-ul atasat butonului >

 

Dupa adaugarea ofertei/ofertelor dorite in cosul de cumparaturi, veti fi redirectionati spre pagina cosului de cumparaturi in care veti regasi ofertele selectate, putand de asemenea sa adaugati sau sa eliminati din ofertele selectate.

In cosul de cumparaturi puteti avea simultan ofertele pentru piese auto si accesorii pentru diferite tipuri de autovehicule si subansambluri auto.

Pentru fiecare serviciul selectat veti regasi in sectiunea ofertei respective toate datele necesare pentru o identificare corecta a reperului respectiv, precum si tariful perceput..

 

De asemenea, in pagina cosului de cumparaturi veti regasi doua linkuri suplimentare utilizate pentru doua elemente suplimentare>

  • Aplicarea unui cod de discount, achizitionat de la partenerii nostril(PROTRUCK LKW – divizia Import si distributie piese auto de import)
  • Utilizarea unui voucher cadou pentru oferta/ofertele selectate.

Dupa accesarea butonului de “COMANDA” veti fi directionati spre sectiunea finala de “Plasare Comanda” in care veti parcurge ultimele etape, mentionate mai jos>

  • Optiuni pentru finalizarea comenzii
  • Detalii despre cont si facturare
  • Metoda de plata
  • Confirmarea comenzii.

Dupa plasarea comenzii, datele completate de dumneavoastra vor fi salvate in baza noastra de date si in cel mai scurt timp posibil un operator de la departamentul tehnic va va contacta telefonic.

Va multumim!

Echipa piesecamioane1.ro